ADORE Gordijnen op Maat: Perfectie voor uw Interieur

Bent u op zoek naar gordijnen op maat die niet alleen uw ramen bedekken, maar ook een vleugje verfijning toevoegen aan uw interieur? Zoek niet verder! Bij Gordijnatelier TULAY Rotterdam maken we op maat gordijnen voor u, vervaardigd van prachtige ADORE stof.

ADORE Stof: Een Kunstwerk voor uw Ramen

Een Weelde aan Opties: ADORE gordijnen bieden een scala aan ontwerpmogelijkheden, van klassiek tot eigentijds. De ADORE stof, van het gerenommeerde merk Kobe Stoffen, staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en elegantie.

Maatwerk voor U: Wij begrijpen dat elk raam uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte gordijnen die perfect passen in uw ruimte.

Kenmerken van ADORE Gordijnstof

Klassieke Elegantie: ADORE gordijnen stralen klassieke schoonheid uit en voegen een vleugje tijdloze elegantie toe aan uw interieur.

Samenstelling: De gordijnstof bestaat uit een mix van hoogwaardige materialen, waaronder 8% Linnen, 12% Polyester, 45% Rayon en 35% Viscose stof, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxueuze uitstraling.

Perfect Patroon: Het patroon van de gordijnstof, met een hoogte van 25,5 cm en een breedte van 34,5 cm, voegt een uniek karakter toe aan uw ruimte.

Kleurvastheid: Met een lichtechtheidsscore van 6 blijven de kleuren van uw gordijnen levendig, zelfs na langdurige blootstelling aan zonlicht.

Duurzaamheid: Dankzij een krimptolerantie van slechts 1% behouden ADORE gordijnen hun vorm en maat, ongeacht de omstandigheden.

Martindale 45000: Deze gordijnstof heeft een Martindale-slijtagetest van 45000, wat staat voor uitstekende duurzaamheid.

Koninklijke Uitstraling: Het Jacquard-patroon en de luxe uitstraling van de stof voegen een koninklijk tintje toe aan uw interieur.

Bezoek Ons in Rotterdam

Wilt u deze prachtige KOBE Gordijnen van dichtbij bekijken en persoonlijk advies ontvangen over de beste keuze voor uw interieur? Breng dan een bezoek aan Gordijnatelier TULAY Rotterdam. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte op maat gemaakte gordijnen die aansluiten bij uw stijl en behoeften.

Upgrade uw interieur met de tijdloze elegantie van ADORE gordijnen op maat. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze winkel in Rotterdam!

Sleutelwoorden: Gordijnen op Maat, ADORE Stof, Kobe Gordijnen, Klassieke Gordijnstof, Dessin Gordijnstof, Meubelstof, Overgordijnstof, Jacquard Patroon Gordijnstof, Martindale 45000, Koninklijke Uitstraling Gordijnstof

ADORE GORDIJNSTOF KLEUREN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *