ALVAR Gordijnen op Maat – Uw Stijl, Uw Keuze

Bent u op zoek naar de perfecte gordijnen die naadloos passen bij uw interieur? Bij TULAY Rotterdam begrijpen we dat elk huis uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte gordijnen van ALVAR gordijnstof, een meesterwerk van Kobe stoffen. Lees verder om te ontdekken waarom ALVAR de juiste keuze is voor uw raambekleding.

ALVAR Collectie: Elegantie en Duurzaamheid

Collectie Naam van de Gordijnstof: “ALVAR”

Met ALVAR gordijnstof krijgt u toegang tot een wereld van mogelijkheden. De indrukwekkende breedte van 305 cm biedt eindeloze opties om uw ramen te bekleden. Deze gordijnen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige samenstelling van 68% Polyester stof en 32% Viscose stof, wat zorgt voor zowel stijl als duurzaamheid.

Een Patroon om Te Betoveren

Patroon van de gordijnstof: hoogte: 3 cm en breedte: 3,5 cm

Het subtiele patroon van ALVAR voegt een vleugje elegantie toe aan uw huis. Met een lichtechtheidsscore van 5 blijven uw gordijnen stralen, zelfs in direct zonlicht. En met een minimale krimptolerantie van 1% behouden deze gordijnen hun perfecte pasvorm, zelfs na vele jaren.

Eindeloze Keuzes met ALVAR

Kenmerken van gordijnstof ALVAR

ALVAR gordijnstof biedt tal van opties, of u nu vouwgordijnen, kamerhoge gordijnen, overgordijnen, gordijnen met een metallic look, een linnenlook, viscose mix, of kantelbaarheid wenst. Uw verbeelding is de enige beperking.

Gordijnen op maat Alvar - KOBE Gordijnen
Gordijnen op maat Alvar – KOBE Gordijnen

Gordijnen op Maat – Onze Passie

Bij TULAY Rotterdam geloven we in het creëren van gordijnen die perfect passen bij uw visie. Onze deskundige vakmensen werken nauw met u samen om op maat gemaakte gordijnen te maken die niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook perfect passen bij uw ruimte.

Laat ons u helpen uw huis te transformeren met op maat gemaakte ALVAR Gordijnen op Maat.

Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de elegantie en veelzijdigheid van ALVAR gordijnen op maat.

ALINEA GORDIJNSTOF KLEUREN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *