AXELL Gordijnen op Maat: Een Stijlvolle Keuze

Bij Gordijnatelier TULAY Rotterdam zijn we trots om op maat gemaakte gordijnen van AXELL gordijnstof aan te bieden. Als je op zoek bent naar gordijnen op maat die zowel elegant als functioneel zijn, dan is de AXELL-collectie de perfecte keuze voor jou.

AXELL Gordijnstof: Een Overzicht

De AXELL-collectie gordijnstof, vervaardigd door Kobe Stoffen, biedt een unieke combinatie van stijl en prestatie. Met een breedte van 299 cm biedt deze gordijnstof veelzijdigheid in maatwerkopties. Gemaakt van hoogwaardige 100% Trevira-stof, is AXELL niet alleen stijlvol, maar ook brandvertragend voor extra gemoedsrust.

Een Patroon dat Indruk Maakt

Het patroon van AXELL gordijnstof is een blijk van vakmanschap met een hoogte van 32 cm en een breedte die het oog zal vangen. Het jacquard patroon geeft je interieur een vleugje luxe en verfijning.

De Kenmerken van AXELL Gordijnstof

  • Kamerhoog: De AXELL gordijnstof is kamerhoog, wat betekent dat het naadloos en elegant kan worden geïntegreerd in diverse kamers in je huis.
  • Brandvertragend: Veiligheid is een prioriteit, en AXELL stelt niet teleur met zijn brandvertragende eigenschappen.
  • Overgordijnstof: Of je nu privacy wilt creëren of het zonlicht wilt filteren, AXELL is ideaal als overgordijnstof.
  • 100% Trevira: Deze stof is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig Trevira-materiaal dat jarenlang meegaat.

Gordijnen op Maat voor Jou

Bij Gordijnatelier TULAY Rotterdam begrijpen we dat elk huis uniek is. TULAY zorgt ervoor dat AXELL gordijnen op maat worden gemaakt om perfect bij jouw stijl en behoeften te passen.

Creëer de Perfecte Sfeer

AXELL gordijnen op maat zijn de ideale keuze om de sfeer in je huis te verbeteren. Of je nu je woonkamer, slaapkamer, of eetkamer wilt verfraaien, AXELL gordijnen voegen een vleugje stijl en verfijning toe.

Bestel Jouw AXELL Gordijnen op Maat Vandaag

Wacht niet langer! Ervaar de luxe en stijl van AXELL gordijnen op maat. Neem vandaag nog contact met ons op bij Gordijnatelier TULAY Rotterdam om je AXELL Kobe Gordijnen op maat te bestellen en je interieur te transformeren.

ALLE KLEUREN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *