BASALT Gordijnen op Maat: Transformeer Jouw Interieur

Wil je jouw interieur een luxe uitstraling geven met op maat gemaakte gordijnen? Bij Gordijnatelier TULAY Rotterdam ben je aan het juiste adres voor op maat gemaakte gordijnen van BASALT gordijnstof.

BASALT Gordijnstof: Luxe en Functionaliteit Gecombineerd

Onze collectie BASALT gordijnstoffen, vervaardigd door Kobe Stoffen, biedt de perfecte combinatie van luxe en functionaliteit. Met een breedte van 300 cm en een samenstelling van 100% polyester brandwerende stof, garanderen deze gordijnen niet alleen een elegant uiterlijk, maar ook optimale veiligheid.

Ontdek de Kenmerken van BASALT Gordijnstof

  • Velours Stof: BASALT gordijnstof is gemaakt van velours materiaal, wat zorgt voor een zachte en luxueuze uitstraling.
  • Kamerhoog: Met een hoogte van 300 cm zijn deze gordijnen kamerhoog, waardoor ze naadloos in elk interieur passen.
  • Overgordijnstof: Gebruik BASALT gordijnen als overgordijnstof om de lichtinval in je huis te regelen.
  • Brandvertragend: Veiligheid staat voorop. Onze gordijnen zijn brandvertragend, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van een sfeervolle inrichting.

Bestel Jouw Op Maat Gemaakte BASALT Gordijnen

Of je nu op zoek bent naar velours gordijnen, kamerhoge gordijnen, gordijnen als stof voor bootgordijnen of bedspreien, BASALT Kobe Gordijnen op maat bieden de perfecte oplossing. Bij Gordijnatelier TULAY Rotterdam zorgen we ervoor dat jouw gordijnen perfect op maat worden gemaakt.

Upgrade Jouw Interieur met BASALT Gordijnen op Maat

Transformeer jouw interieur met op maat gemaakte BASALT gordijnen van Gordijnatelier TULAY Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw BASALT gordijnen op maat te bestellen en je huis te upgraden.

ALLE KLEUREN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *