FLUX Gordijnen op Maat: De Perfecte Keuze voor Stijl en Functionaliteit

Bij TULAY Rotterdam begrijpen we dat gordijnen niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook een aanvulling moeten vormen op de esthetiek van jouw ruimte. Daarom bieden wij op maat gemaakte gordijnen van FLUX gordijnstof uit de Kobe stoffencollectie. Onze FLUX Kobe Gordijnen op maat zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen en tegelijkertijd een vleugje stijl toe te voegen aan jouw interieur.

Kenmerken van FLUX Gordijnstof

De FLUX gordijnstof is een meesterwerk van Kobe stoffen, met een breedte van 300 cm en een samenstelling van 50% Polyester stof, 23% Linnen stof, 20% Wol stof en 7% Acryl stof. Deze veelzijdige samenstelling maakt deze gordijnen duurzaam en geschikt voor verschillende ruimtes in jouw huis.

Het patroon van de gordijnstof heeft een hoogte van 19 cm en een breedte van 9,5 cm, wat een unieke textuur en visuele aantrekkingskracht aan jouw interieur toevoegt. Met een lichtechtheid van 5 blijven de kleuren fris en levendig, zelfs na langdurige blootstelling aan zonlicht.

Op Maat Gemaakte Gordijnen voor Jouw Ruimte

Bij TULAY Rotterdam begrijpen we dat geen twee ramen hetzelfde zijn. Daarom bieden we op maat gemaakte gordijnen om ervoor te zorgen dat ze perfect passen en aan jouw wensen voldoen. Onze deskundige TULAY staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de ideale stijl en afmetingen voor jouw ruimte.

De Voordelen van FLUX Gordijnen op Maat

  1. Perfecte Pasvorm: Onze op maat gemaakte gordijnen passen perfect bij jouw ramen, wat resulteert in een naadloze en op maat gemaakte uitstraling.
  2. Stijlvol Design: FLUX gordijnstof voegt een gevoel van verfijning en stijl toe aan elke ruimte, waardoor een unieke sfeer wordt gecreëerd.
  3. Duurzaamheid: De hoogwaardige samenstelling van de gordijnstof garandeert duurzaamheid en langdurig gebruik.
  4. Lichtechtheid: De lichtechtheid van niveau 5 zorgt ervoor dat de kleuren van je gordijnen lang meegaan.

Bestel Jouw Op Maat Gemaakte FLUX Gordijnen Vandaag

Transformeer jouw huis met de elegantie en functionaliteit van FLUX Gordijnen op Maat van TULAY Rotterdam. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van de pracht en praktische voordelen van op maat gemaakte gordijnen.

Neem voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen contact op met TULAY Rotterdam. Jouw droominterieur wacht op jou!

ALLE KLEUREN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *