OROVADA Gordijnen op Maat: Een Stijlvolle Keuze voor Uw Interieur

Op zoek naar gordijnen op maat die perfect bij uw interieur passen? Het gordijnatelier TULAY in Rotterdam heeft de oplossing met hun op maat gemaakte OROVADA gordijnen. Deze gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige Kobe stoffen en bieden niet alleen functionaliteit maar ook elegantie voor uw woonruimte.

Ontdek de OROVADA Gordijnstof Collectie

De OROVADA gordijnstof, een merk van Kobe stoffen, biedt tal van eigenschappen die uw op maat gemaakte gordijnen nog aantrekkelijker maken. Laten we eens in detail bekijken:

1. Kwaliteit en Samenstelling

De OROVADA gordijnstof heeft een breedte van 300 cm en is samengesteld uit 60% polyester stof en 40% viscose stof. Deze combinatie van materialen zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Bovendien heeft de stof een uitstekende lichtechtheid van 5, wat betekent dat de kleuren helder en levendig blijven, zelfs na langdurige blootstelling aan zonlicht.

2. Elegant Patroon

De OROVADA gordijnstof is voorzien van een prachtig jacquard patroon met een afmeting van 71 cm bij 64,5 cm. Dit patroon voegt een vleugje klasse en verfijning toe aan uw interieur, waardoor uw gordijnen een echte blikvanger worden.

3. Kamerhoog Design

De OROVADA gordijnstof is kamerhoog, wat betekent dat u naadloze, vloer tot plafond gordijnen kunt creëren voor een luxueuze uitstraling in uw ruimte. Dit ontwerp maximaliseert de visuele impact en geeft uw interieur een gevoel van ruimte en elegantie.

Op Maat Gemaakte Gordijnen Voor U

Bij het gordijnatelier TULAY in Rotterdam begrijpen we dat elk huis uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte gordijnen die volledig aan uw wensen voldoen. Met de OROVADA gordijnstof kunt u gordijnen op maat laten maken die perfect passen bij de stijl en afmetingen van uw ramen.

TULAY staat klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste stijl en het meten van uw ruimte. Op die manier kunt u genieten van gordijnen die niet alleen functioneel zijn maar ook een vleugje luxe aan uw interieur toevoegen.

Bestel Uw OROVADA Gordijnen op Maat

Kies voor OROVADA gordijnen op maat en transformeer uw huis in een oase van stijl en comfort. Voor hoogwaardige op maat gemaakte gordijnen kunt u altijd vertrouwen op het vakmanschap van TULAY Rotterdam.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw OROVADA gordijnen op maat te bestellen. Maak uw interieur compleet met gordijnen die perfect passen bij uw persoonlijke smaak en behoeften.

Wacht niet langer, creëer de perfecte sfeer met OROVADA gordijnen op maat van TULAY Rotterdam.

ALLE KLEUREN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *