GINKGO Gordijnen op Maat: Breng Natuurlijke Schoonheid in Je Interieur

Bij TULAY Rotterdam begrijpen we dat gordijnen niet alleen functioneel zijn, maar ook een essentieel element van je interieur vormen. Daarom bieden we op maat gemaakte gordijnen van de hoogste kwaliteit, waaronder onze prachtige “GINKGO” gordijnstof uit de collectie van Kobe stoffen. Ontdek hoe deze gordijnen op maat je interieur kunnen verfraaien en transformeren.

Op Maat Gemaakt voor Jouw Unieke Ruimte

Geen twee ruimtes zijn hetzelfde, en dat begrijpen we bij TULAY Rotterdam. Daarom zijn onze gordijnen op maat ontworpen om perfect te passen bij jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar gordijnen voor je woonkamer, slaapkamer, kantoor of elders, onze op maat gemaakte “GINKGO” gordijnen bieden een naadloze pasvorm en voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe.

Natuurlijke Schoonheid van GINKGO Gordijnstof

De “GINKGO” gordijnstof uit de Kobe stoffen collectie straalt natuurlijke schoonheid uit. Met een indrukwekkende breedte van 315 cm kun je zelfs grote ramen elegant bekleden. Het patroon van 59 cm in hoogte en 58 cm in breedte voegt een vleugje klasse toe aan je interieur. Deze Kobe Gordijnstof is samengesteld uit hoogwaardige materialen, waaronder 23% linnen stof, 53% polyester stof en 24% viscose stof.

Lichtecht en Duurzaam

De “GINKGO” gordijnstof is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Met een indrukwekkende lichtechtheidsclassificatie van 5 blijft deze stof bestand tegen vervaging door zonlicht. Bovendien heeft deze gordijnstof een minimale krimptolerantie van slechts 2%, wat betekent dat je gordijnen hun perfecte pasvorm behouden.

Kenmerken van GINKGO Gordijnstof

De “GINKGO” gordijnstof heeft diverse kenmerken die hem onderscheiden, waaronder zijn rol als overgordijnstof, het unieke dessin, kamerhoog ontwerp en het verfijnde jacquard patroon. Met de mix van linnen, polyester en viscose biedt deze gordijnstof zowel schoonheid als duurzaamheid.

GINKGO Gordijnen op Maat voor Jou

Bij TULAY Rotterdam zijn we toegewijd aan het leveren van gordijnen op maat die je interieur verbeteren. Laat onze “GINKGO” gordijnen op maat je ruimte transformeren en de natuurlijke schoonheid naar binnen brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw interieur kunnen verrijken met onze op maat gemaakte gordijnen.

ALLE KLEUREN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *