IMAGINE Gordijnen op Maat: Creëer de Perfecte Sfeer in Uw Ruimte

Bent u op zoek naar gordijnen die perfect passen bij uw interieur? Zoek niet verder! Bij Gordijnatelier TULAY in Rotterdam bieden wij op maat gemaakte gordijnen van hoogwaardige IMAGINE gordijnstof van het gerenommeerde merk Kobe stoffen. Onze collectie IMAGINE gordijnstof is ontworpen om aan al uw stijl- en functionele behoeften te voldoen.

IMAGINE Gordijnstof: Een Overzicht

De IMAGINE gordijnstof, met een indrukwekkende breedte van 310 cm, biedt de perfecte oplossing voor elke raam- of decoratieve behoefte. Deze stof bestaat uit hoogwaardige materialen, waaronder 69% acrylstof, 22% viscosestof, 5% polyesterstof en 4% wolstof, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxueuze uitstraling.

Patroon en Design

De gordijnstof IMAGINE is ontworpen met oog voor detail. Het patroon heeft een hoogte van 59,5 cm en een breedte van 59,5 cm, wat zorgt voor een harmonieuze en aantrekkelijke uitstraling. Dit patroon voegt karakter en textuur toe aan uw ruimte, waardoor het een ware blikvanger wordt.

Lichtechtheid en Krimptolerantie

IMAGINE gordijnstof scoort hoog op lichtechtheid met een beoordeling van 5. Dit betekent dat de kleuren van uw gordijnen in de loop der tijd niet vervagen, zelfs niet bij blootstelling aan zonlicht. Bovendien heeft deze stof een krimptolerantie van slechts 1,5%, wat ervoor zorgt dat uw gordijnen hun vorm behouden, zelfs na herhaaldelijk wassen.

Artikelnr. 110917

IMAGINE gordijnstof is gemakkelijk te identificeren aan de hand van het artikelnummer 110917. Dit unieke nummer garandeert dat u de authentieke Kobe stoffen IMAGINE gordijnen op maat krijgt die u zoekt.

Gordijnen op Maat: Uw Stijl, Uw Keuze

Bij Gordijnatelier TULAY begrijpen we dat geen twee ruimtes hetzelfde zijn. Daarom bieden wij op maat gemaakte gordijnen die perfect passen bij uw smaak en behoeften. TULAY zorgt ervoor dat uw IMAGINE Kobe Gordijnen op maat worden gemaakt volgens uw specificaties, zodat ze naadloos in uw interieur passen.

Waarom Kiezen voor IMAGINE Gordijnen op Maat?

  1. Unieke Stijl: De IMAGINE gordijnstof biedt een exclusief patroon en design dat uw ruimte een onderscheidende uitstraling geeft.
  2. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, garanderen IMAGINE gordijnen op maat jarenlang gebruik.
  3. Lichtechtheid: Uw gordijnen behouden hun kleur en uitstraling, zelfs bij langdurige blootstelling aan zonlicht.
  4. Maatwerk: Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.
  5. Kobe Kwaliteit: Kobe stoffen staan bekend om hun vakmanschap en kwaliteit, en IMAGINE gordijnstof is geen uitzondering.

Bij Gordijnatelier TULAY streven we ernaar om uw visie werkelijkheid te maken. Wij geloven dat uw gordijnen niet alleen een praktisch doel dienen, maar ook een essentieel onderdeel zijn van uw interieur. Met onze IMAGINE gordijnen op maat kunt u de perfecte sfeer in uw ruimte creëren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw IMAGINE gordijnen op maat vandaag nog te bestellen. Laat uw ruimte stralen met gordijnen die echt bij u passen. Gordijnatelier TULAY staat voor u klaar!

ALLE KLEUREN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *